12 jarig jubileum

Maak kans om aanwezig te zijn bij viering jubileum op 30 oktober!

In oktober viert Soldaat van Oranje – De Musical zijn twaalfjarig bestaan. Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over vriendschap en keuzes maken in de Tweede Wereldoorlog. In alle families bestaan persoonlijke verhalen over de oorlog. Verhalen die van belang zijn en die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan (klein)kinderen. Door ouderen aan jongeren. De voorstelling geeft vaak aanleiding om deze verhalen door te geven en zo de herinnering levend te houden.

Hoe doe je mee

Ons jubileum vieren we graag met ons publiek! Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans om aanwezig te zijn bij de viering van ons jubileum op zondagmiddag 30 oktober:

Ken jij iemand die minimaal 12 jaar jonger of ouder is dan jij met wie jij graag naar de jubileumvoorstelling zou willen? Laat ons weten waarom jij de geschiedenis wil doorvertellen en waarom je juist met diegene de voorstelling wilt bezoeken.

Reageer tot uiterlijk 18 oktober via onderstaand formulier op deze pagina of via onze Instagram post of ons Facebook bericht. We verloten 12 x 2 kaarten. De 12 winnaars ontvangen op donderdag 20 oktober  persoonlijk bericht.

* Indien je gewonnen hebt en je bent jonger dan 18, worden ook je ouders /verzorgers benaderd voor toestemming.

* Vanwege het onderwerp en de intense beleving is de adviesleeftijd voor het bezoeken van de voorstelling vanaf 12 jaar.